Esittely

Olen ”Sussi” Känsäkangas  ja kasvattanut cairnterriereitä vuodesta 2001. Koirakuume iski kun nuorin tyttäremme aloitti koulun, ei ollut minulla vauva enää. No, niin siinä sitten kävi, että meidän ensimmäinen cairnterrieri ”Fia” No Copyright Lucky Pow-Wow muutti meille helmikuussa 1999, ja sen jälkeen se oli menoa…

esittely_sussi

Ei voisi ajatella parempaa rotua. Cairnterrieri on pirteä ja iloinen, se on vahva ja kestävä ja se hurmaa kaikki. Olemme todellakin ihastuneet cairnterrierin itsenäiseen, valppaaseen ja uteliaaseen temperamenttiin, ei ihmekään, että sitä kutsutaan ”maailman parhaaksi kaveriksi”.

Kennel Bezaidas on  kotikennel,  joka sijaitsee Länsi-Suomen läänissa Kokkolassa. Kasvatan cairnterriereitä suurella sydämellä rakkaudesta rotuun.

Olen

  • Suomen Kennelliiton jäsen
  • Cairnterrierikerhon jäsen
  • Keski-Pohjanmaan Koirakillan jäsen
  • suorittanut Kasvattajan peruskurssin vuonna 2002
  • allekirjoittanut kasvattaja sitoomuksen

Perheeseemme kuuluu mieheni Pekka ja pesästä jo lentäneet neljä lasta perheineen sekä tietenkin cairnterrierinarttumme Bertta, Frida ja Bianca + Lacu-kissa.

Kasvatan pienimuotoisesti, tavoitteena terveet ja hyväluontoiset sekä rotutyypilliset cairnterrierit. Jokainen pentu syntyy kodissamme ja saa kasvaa perheessämme rakastettuna perheenjäsenenä tottuen muihin eläimiin sekä kodin arkielämään. Kasvatustyöni teen noudattaen Cairnterrierikerhon jalostusuosituksia              

Näyttelyiden lisäksi harrastamme agilityä sekä kuljemme koirien kanssa paljon metsässä, mm. mejää on tarkoitus vielä aloittaa.

Minulle on tärkeää, että kasvattimme saavat hyvän ja rakastavan kodin ja saavat elää hyvää koiranelämää ja ovat omistajilleen se paras mahdollinen!

Mikäli olet kiinnostunut Bezaidas-pennusta, otathan yhteyttä niin kerron lisää!

Susanne Känsäkangas
Stubbfällontie 15
67500 Kokkola
sussi(at)kennelbezaidas.com
p. 050 577 0199

esittely_ekapentue
Kuvassa ensimmäisen pentueeni kanssa