Kevään kuulumisia

Jostain syystä on ollut niin kiirettä että päivitykset koko keväältä ja alkukesästä ovat jääneet. Ollaan Fridan kanssa ahkerasti käyneet agilitytreeneissä ja nyt voi sanoa että meillä menee hyvin! Myös Biancan kanssa ollaan aloitettu, ensin käytiin keppikurssilla ja nyt on menossa kontaktikurssi, jospa syksyllä pääsisimme agiryhmään. Vilda on ilmoitettu agilityn pentukurssille, kukas se sanoi että agilityyn jää kiikkiin 😀

Näyttelyrintamalla on ollut suurta menestystä, ja kenneliimme saatiin kaksi uutta Suomen muotovaliota. "Max" Bezaidas Million Dollar Man valioitui "kotikentällä" Kaustisen Nikulassa ja myös "Bianca" Deister-Cairn´s Under My Skin(yhteisomistuksessa kennel No Copyright:in kanssa) sai siellä sen viimeisen sertin ja tuli samalla myös Latvian muotovalioksi. Sekä Max että Bianca ovat molemmat olleet useamman kerran Rop ja Vsp pallilla. Ikinuori mummeli "Bertta" kuuluisa Bezaidas Betty Boop on palannut takaisin näyttelykehiin vuoden tauon jälkeen ja sijoittunut kahdesti rotunsa parhaaksi, tuomarit olivat sitä mieltä että näin hyväkuntoinen kohta 11 vuotias ansaitsee voiton ja on hyvänä esimerkkinä nuoremmille.

Bertan tytär "Nella" Bezaidas Jazzy Little Lady sai ensimmäisen sertinsä Mustasaaressa kuin myös "Hugo" Bezaidas Kind Of Magic. Pikkuinen "Wilma" Bezaidas Next To Me kävi näytillä Toholammilla ja oli Pn 3 varasertin kera. "Tessa" Bezaidas Angels Touch aloitti veteraaniuransa upeasti ollen Rovaniemellä Rop veteraani sekä PN 3 varasertin kera. "Casse" Bezaidas Conquistador on myös jatkanut hienoa menestystä veteraanikehissä ollen sekä Rop että Vsp veteraani.

Kesän hupennus Cairnterrierikerhon erikoisnäyttely pidettiin tänä vuonna Haminassa. Sinne lähdimme isolla joukolla, kokonaiset 15 Bezaidas kasvattia oli ilmoitettu näyttelyyn ja saimmekin yhdessä kennel Sanderfieldin kanssa erikoispalkinnon "Aktiivikasvattaja" kun meillä oli eniten kasvatteja ilmoitettuna. Kiitos vielä teille kaikille kasvatinomistajille ! Erkkarissa koiramme esiintyivät mallikkaasti ja sijoittuvatkin omissa luokissaan melkein kaikki. Pennuissa ROP ja VSP pennut olivat "Loru" ja "Jekku" elikkä Bezaidas One Passion ja One Man Show. Biancan seitsemästä pennusta olivat mukana kuusi, ja hienosti esiintyivät kaikki. Huippujen huippu meidän iki ihana Bianca oli koko näyttelyn toiseksi kaunein narttu, voitto meni naapurimaahan Venäjälle.

Tässäpä pitkä lista päivityksiä, nyt täytyy yrittää olla hiukkasen ahkerampi ja kertoa useammin meidän kuulumisia. Hyvää kesää kaikille!