Pennut

Kasvatamme pienimuotoisesti kotioloissa. Tavoitteemme on kasvattaa terveitä ja hyväluonteisia koiria. Meille koirat ovat iso osa arkeamme.

Pennut merkitsevät meille paljon, olemme suunnitelleet yhdistelmät tarkkaan ja paneudumme siihen, että pennut saisivat mahdollisimman hyvän alun elämälleen. Meille on erittäin tärkeää että pennunostajat saisivat mahdollisimman monta ihanaa vuotta koiransa kanssa.

pennut2

Pennut kasvavat ihmisten ja muiden koirien keskuudessa, joten ne ovat tottuneet normaaliin perhe-elämään ja sen mukanaan tuomiin ääniin ja puuhailuihin. Pennut totutellaan myös erilaisiin alustoihin, koloihin ja koliseviin ääniin. Pennut pääsevät myös ulos 5-6 viikon ikäisinä, talvella toki jos on kovat pakkaset vain pieniä hetkiä.

Pennut ovat luovutusiässä madotettuja, eläinlääkärin tarkastamia sekä tunnistusmerkittyjä. Sappihappotesti otetaan myös jokaiselta pennulta ennen luovutusta.

pentueet_baby

Tarjoamme pennunostajille Cairnterrierikerhon jäsenyyden ensimmäiseltä vuodelta, pentuoppaan sekä runsaan starttipaketin,  joka sisältää 4 kg ruokasäkin sekä kaiken muun tarvittavan, että pääsee alkuun pennun kanssa. Kasvattajan tuki ja apu koiran koko elämän ajan on itsestäänselvyys, on tärkeää, että tuntuu turvalliselta saada uusi perheenjäsen meiltä.

pentupakkaus

Trimmaamme kasvattimme kolme ensimmäistä kertaa ilmaiseksi ja näyttelytrimmit ovat aina ilmaiset. Tämä on myös hyvä tilaisuus tavata ja seurata pennun kehitystä.

Tervetuloa osaksi meitä!
Kennel Bezaidas

pentueet_benjijamilton pentueet_lotta4