Syksyä kohti mennään

Elokuu on jo puolessavälissä ja lomat on pidetty. Vihdoinkin aurinko lämmittää sateisen alkukesän jälkeen. Harrasterintamalla ollaan Fridan kanssa jatkettu agilityharjoituksia, pihalla on oma rata esteineen ja joka keskiviikko(mikäli työvuorot sallii) käymme Kiltan hallilla treeneissä. Parin viikon päästä olisi mölliagikista, näillä näkymin olemme siellä mukana 🙂

Cairnterrierikerhon Porkkana-harrasteviikonloppuun  osallistuimme myös Fridan kanssa, siellä uusina lajeina hajuerottelu sekä klikkeritreenit. Saan olla ylpeä "Pikkamustasta" on todella viisas koira ja ymmärsi äkkiä mitä tehdä!

Biancan kanssa olemme osallistuneet yhden päivän Rallitoko koulutukseen sekä koirakoulu Vireen kontaktiopetukseen ja keppikoulutukseen. Myös Bianca suoriutui hienosti jokaisesta kurssista!

Vildan kanssa olimme myös kurssilla tällä kertaa pentuagilityssä ja kivaa oli.

Näyttelyrintamalla oli kesä-/heinäkuussa joka viikonlopulle näytelmiä: Rovaniemi, Liminka, Oulu, Ylivieska ja Kemi sekä Ruotsin puolella Gällivare ja Piteå.

Bertalle ropsahti ROP-veteraani voittoja sekä muutama VSP-veteraani sijoitus. Teräsmummo on myös sijoittunut PN kehissä aivan huikeailla arvosteluilla. Myös Tessa(Bezaidas Angels Touch) on saavuttanut veteraani-iän ollen ROP-veteraani useammassa näyttelyssä.

Bianca poti keskikesällä kovat valaraskausoireet eikä oikein ollut oma itsensä, mutta nyt on onneksi "tauti" ohi ja Isonkyrön ryhmänäyttelyssä 15.8 oli muru upeasti ROP sekä RYP 3!  Eikä siinä kaikki, Biancan poika Nemo(No Copyright Nothing Compares To U) oli VSP. Kasvateistamme sijoittui Nella(B Jazzy Little Lady) PN4, Tessa ROP-veteraani sekä pojat Hugo(B Kind Of Magic) ERi 2, sa. Luca(B Mambo King) Eri 4 ja Nino(B One More Flash) eka kertaa  junnuissa saaden Eri 2.

Loru, Vilda ja Muska ovat kartuttaneet ROP-pentu sijoituksiaan, hyvä pikkulikat <3

Ihana Hjalmar oli mukanamme heinäkuun näyttelyissä, ja läheltä liippasi Ylivieskassa PU 2 ja vaca, joten sitä viimeistä cacibia metsästellään edelleen 🙂